Luchtfotografie

Niet alleen vanaf de grond zijn mooie foto's te maken. Vanuit de lucht is de omgeving nog beter zichtbaar! Daarom heb ik geïnvesteerd in de aanschaf van een drone én ben ik in het bezit van de juiste vergunningen om deze beelden commercieel in te kunnen zetten. Hieronder staan een aantal voorbeeldfoto's. De foto's kunnen in 360 graden gemaakt worden, maar uiteraard zijn close-ups ook zeker mogelijk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Almere Centrum 360 Gradenfoto

Een 360 gradenfoto van het centrum van Almere met de Schouwburg/KAF, het Flevoziekenhuis en een deel van het Nieuwe Centrum door OMA/Rem Koolhaas.

Bekijk 360 gradenfoto

Sportvelden Almere

Een 360 gradenfoto van een aantal sportvelden in Almere. Met name de Almeerse Hockeyclub en AS'80.

Bekijk 360 gradenfoto

Kruising Hogering/Botterweg (voor verbouwing 2020/2023)

Luchtfoto van de kruising Hogering/Botterweg voor de verbouwing die tussen 2020 en 2023 plaats gaat vinden. Er wordt een tunnelbak geplaatst waardoor het verkeer op de Hogering ongestoord door kan rijden. Overig verkeer kan via parallelbanen in en uitvoegen op de Hogering. Ook de Manege Almere Pampus is te zien op deze foto.

Bekijk 360 gradenfoto

Almere Poort Cascadepark

Een luchtfoto van het Cascadepark in Almere Poort. Met prominent in beeld het Klokhuis, en de Tiny Church.

Bekijk 360 gradefoto

Almere Poort Homeruspark

Luchtfoto van het Homeruspark, met Plus Homeruskwartier, Homerusmarkt, Sterrenschool en 'Het Tiny Wijkje'. Dit laatste wijkje zijn een aantal tiny houses bij elkaar. De meeste zijn permanent bewoond.

Bekijk 360 gradenfoto